KAHVALTILIK MALZEME ALIMI

Ağu

BAHTİYAR VAHABZADE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYONU 2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN MAL  ALIMI İHALE TARİHLERİ AŞAĞIDA OLUP İHALELER DOĞRUDAN TEMİN USULÜ İLE YAPILACAKTIR. İHALE TEKLİF MEKTUBU İSTEYEN FİRMALAR OKUL WEB SİTEMİZDEN VEYA OKUL MÜDÜR BAŞ YARDIMCISI ALİ ABUZ'DAN TEMİN EDEBİLİRLER.04.09.2019 SAAT 13.00 DEN SONRA  FİRMALARDAN  İHALE TEKLİF MEKTUBUNUN ALINMAYACAĞI  İLANEN DUYURULUR.İHALE TARİHLERİ(TEKLİF MEKTUBUNUN TESLİM GÜNÜ İLE AYNIDIR) EKTE BELİRTİLMİŞTİR.TELEFON:0322 3242494 DAHİLİ:12

04/09/2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13.00 DE MD BAŞYRD ALİ ABUZ IN ODASINDA KURU GIDA İHALESİ

04/09/2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13: 30 DA MD BAŞYRD  ALİ ABUZ IN ODASINDA SEBZE MEYVE GIDA İHALESİ

04/09/2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14: 00 DE MD BAŞYRD ALİ ABUZ IN ODASINDA KIRMIZI ET İHALESİ

04/09/2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14: 30 DA MD BAŞYRD ALİ ABUZ IN ODASINDA TEMİZLİK MALZEMESİ İHALESİ

04/09/2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 15: 00 DA MD BAŞYRD  ALİ ABUZ IN ODASINDA EKMEK İHALESİ

04/09/2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 15: 30 DA MD BAŞYRD ALİ ABUZ INODASINDA UNLU MAMÜLLER İHALESİ

04/09/2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 15: 45 DE MD BAŞYRD  ALİ ABUZ IN ODASINDA BEYAZ ET -SUCUK İHALESİ

04/09/2019  ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 16: 00 DA MD BAŞYRD  ALİ ABUZ IN ODASINDA TÜP İHALESİ

2018/2019 YILI MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİPLOMALARI HAZIR OLUP OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN İMZA KARŞILIĞI ALABİLİRLER...

Okulumuz Adana 'nın  Sarıçam  ilçesinde Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı 5 yıl eğitim  yapan (Hazırlık+4 Yıl)bir kurumdur.Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesinde  Kız ve Erkek bölümleri ayrı ayrı olmak üzere öğrenci pansiyonu bulunmaktadır.Okulumuz Pansiyonuna yatılı öğrenci yerleştirme şekli puan üstünlüğüne göre olmaktadır. Şuan itibariyle 49 Kız 47 Erkek boş kontenjanımız bulunmaktadır. Okulumuzu tercih edecek öğrenci ve velilerimizin bu yatılılık koşullarını dikkate almalarını önemle rica ederiz.Okulumuzda İngilizce ağırlıklı   Hazırlık sınıfı bulunmaktadır.Okulumuza Adana'nın her yerinden özel okul servisleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.Okulumuzda Avrupa Birliği projeleri ,TÜBİTAK, Sempozyum, Panel vb. kültürel ve bilimsel çalışmalar aktif olarak yapılmaktadır. Bu faaaliyetlerin yanında Sportif her türlü aktivite öğrencilerimizin bireysel yetenek ve isteklerine göre  sunulmaktadır. Okulumuzun 2018 yılı üniversiteye yerleştirme oranı   % 77 dir. Okulumuzda Kapalı spor salonu , Z kütüphane ,Proje odaları, etüt odaları ,kitap okuma salonları bulunmakta olup bu sene 150 öğrenci alınacaktır.

Okulumuz Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Biyoloji öğretmenimiz gözetiminde Adana TÜYAP Fuar alnında yapılan Sağlık Festivalini ziyaret ettiler.

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programını Valiliğimiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına okulumuz Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi olarak gerçekleştirdik.

Milli Eğitim Bakanımız Prof.Dr. Sayın Ziya SELÇUK Adana´da biz öğretmenlere hitap etti.Bu güzel ve yararlı söyleşi dolayısıyla başta sayın bakanımıza ve emeği geçen tüm Milli Eğitim camiasına teşekkürlerimizi sunuyoruz.