Okul Müzik Grubumuz

Okulumuz bünyesindeki öğretmen ve öğrencilerimizden oluşan müzik grubumuz ´Kraker´ okul içi ve dışında başarılı faaliyetlere imza atmaktadır.

Müzik grubumuz faaliyetleri çerçevesinde;

İbrahim Petek tarafından ´penalı pop gitar kursu´ verilmiş ve kursa katılan öğrenciler yıl sonu etkinliğinde performanslarını sergilemişlerdir.

Müzik grubumuz çalışmalarını gerekli cihazların kendi çalışmalarımızla temin ettiğimiz müzik odasında yürütmektedir. Ayrıca istekli öğrencilerimiz belli saatlerde müzik odasında çalışma yapabilmektedir.

Müzik grubumuz yeni katılan öğrencilerimizle büyürken okul içinde ve dışında verdiği konserlerin yanı sıra ´Taş Köprü Etkinlikleri´ne katılmış ve yıl sonunda ise stüdyo kaydı gerçekleştirmiştir.

Müzik grubumuzun videoları için lütfen tıklayınız.

Yayın: 18.12.2012 - Güncelleme: 31.01.2024 16:50 - Görüntülenme: 3319