Edebiyat Öğretmenimiz Özlem TÜRKÖZ ve Rehberlik öğretmeni Vehbi ÜNLÜ  nezaretinde 12. sınıf öğrencilerimizle üniversite tanıtım etkinliğindeydik

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıl Dönümü programı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Öğrencimiz Aslı Hayat YÜCE Tübitak Proje Yarışmasında Bölge 2. si Olmuştur.

Okulumuzda Şehitlerimizi Anma Etkinliği Yapıldı

Sarıçam Kaymakamı sayın Ali Murat KAYHAN´ı ziyaret ettik.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı çerçevesinde okulumuz tarih öğretmeni Beyhan Soy tarafından düzenlenen panele panalist olarak 11. Sınıf öğrencilerinden Setenay Sarıaslan " Mehmet Akif Ersoy´un hayatı ve kişiliği"

Damla Türel " Kurtuluş Savaşında Akif"   Mert Ardıç " Akif´in Edebi kişiliği" Metin Uçar "Fikri Hayatı" konularıyla katılmışlardır.

Orman Haftasına yaklaştığımız bu günlerde okulumuz bahçesine fidan dikimi yapıldı

Prof Dr Asım YAPICI 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu münasebetiyle okulumuzda sunum yapmıştır.

Okul meclis başkanı Hüseyin KIZILELMA ve arkadaşlarının öncülüğünde Şehitlerimizi Anma etkinliği yapıldı. Emeği geçen değerli öğrencilerimize okul müdürümüz teşekkür etti..

9 Mart 2018 Cuma günü 11. sınıf öğrencilerimizle Çağ Üniversitesine gezi yapıldı. Doç Dr Murat KOÇ tarafından öğrencilerimize " Kariyer Planlama Ve Gelecek" konulu seminer verildi. Çağ Üniversitesine ve geizide emeği bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz....

Okulumuzda Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Okulumuz tarih öğretmeni Firdevs TaşkınIn organize ettiği Sevgi Evleri yararına kermes düzenlendi.

Okulumuz Güreş Müsabakasında Adana 1.si Oldu.

Okulumuz Öğrencisi 10/ C Sınıfı öğrencisi HAZAN GÜNGÖR İstiklal Marşı güzel okuma yarışmasında ilçe 3.üncüsü olmuştur.

Okulumuz Öğrencilerinin Müze Ziyareti