Ara

04.12.2019 tarihinde okulumuzda düzenlenen SBL BEST etkinliğinde Milli Yüzücü Nesrin Olgun ARSLAN ve Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Ziya HALEFOĞLU öğrencilerimizle buluştu. Konuşmalarının ardından Okulmuzun Müdürü Ali Rıza DİKMEN tarafından hediyeleri kendilerine takdim edildi.

Etkinlikte emeği geçen, başta Berke Can Bozdağ, Yusuf Eren Özdemir,Şafak Tekbulut ve Dilara Haliskaranfil başta olmak üzere SBL BEST kulübü öğrencilerine ve danışman öğretmenine teşekkür ederiz.

Nesrin Olgun ARSLAN kimdir ?

Nesrin Olgun, (d. 1957, Adana), yüzücü, beden eğitimi öğretmeni. Manş Denizini yüzerek geçen ilk Türk kadını.

7 yaşında yüzmeye başladı ve çeşitli dereceler aldı. Masa tenisiyle de uğraştı ve Türkiye dereceleri aldı.

1979'da Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi bölümünü bitirdi. 28 Ağustos 1979'da 15 saat 47 dakikada

Manş Denizini yüzerek geçti.

Başkent Okullarında Baş Antrenörlük yaparak yüzme sporunu birçok çocuğa aşıladı.İki çocuk annesi olan Nesrin Olgun'un çocukları

Bengü ve Şevket Arslan da annesi gibi yüzme dalında başarılıdır, her iki çocuğu da Çanakkale Boğazı'nı küçük yaşta geçerek büyük

bir başarıya imza atmıştır.

Ara

Okulumuzun yeni müdürü Ali Rıza DİKMEN 02.12.2019 tarihinden itibaren görevine başlamıştır.

Kendilerinin branşı "Uzman Tarih Öğretmeni" dir.

Kas

2019-2020 eğitim öğretim dönemi okul aile birliği ve veli toplantısı yapıldı. Okul aile başkanlığı ve yönetim kurulu mevcut kadro ile devam edilmesi boşalan

üyeliklere de Fatih YAVUZ ve Arzu GÖKÇELİK'in seçilmesi kararları alındı.

Kas

Okulumuz müdürü Ali ABUZ , rehber öğretmenimiz Saniye Hande EYÜPOĞLU , okul aile birliği başkanı Mehmet Şerif DUMRUL ve 11. sınıf öğrencilerinden

Gülistan GÖNÜL, Fatma SATILMIŞ ile İl Milli Eğitim Müdürümüz Veysel DURGUN'u ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutlayıp hediyelerini kendilerine takdim ettik.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.Okulumuz idaresi ve okul aile birliğinin hazırlamış olduğu hediyeler öğretmenlerimize takdim edildi.

Kas

Okulumuzun öğretmenlerinden Selma Gökalp'in önderliğinde  İstiklal marşı ile başlayıp okulumuzun müdürü Ali ABUZUN konuşmasıyla devam eden ve öğrencilerin  Ulu Önder Atatürk hakkındaki güzel şiirleri ile süren 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni programından görüntüler.

Kas

Duran Ali Hocamızın önderliğinde sınıflar arası voleybol turnuvamızdan kareler.

Kas

11.11.2019 "Türkiye Geneli Ağaç Dikme Etkinliği" kapsamında Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler lisesi olarak Coğrafya Öğretmenimiz Mehmet KAMALI önderliğinde öğrencilerimizle bu güzel etkinliğe dahil olarak yerimizi aldık.

Mrt

Okulumuz Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Biyoloji öğretmenimiz gözetiminde Adana TÜYAP Fuar alnında yapılan Sağlık Festivalini ziyaret ettiler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programını Valiliğimiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına okulumuz Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi olarak gerçekleştirdik.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Prof.Dr. Sayın Ziya SELÇUK Adana´da biz öğretmenlere hitap etti.Bu güzel ve yararlı söyleşi dolayısıyla başta sayın bakanımıza ve emeği geçen tüm Milli Eğitim camiasına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik AFAD birimi tarafından Deprem ,Sel ,Yangın vb. konularda eğitim verilmiştir.

Ock

Okulumuz Erkek Voleybol takımı grup müsabakalarında 1. olarak bir üst tura çıkma başarısı göstermiştir.Beden Eğitimi Öğretmenimiz Duran Ali ÖZASLAN´ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.