Ara

14.12.2018 CUMA GÜNÜ SAAT 15.45 TE YAPACAĞIMIZ VELİ TOPLANTIMIZA TÜM VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Okul Masa Tenisi Takımımız Adana İl 5. si Olmuştur

May

Okulumuz öğrencileri arasında 10 Mayıs Perşembe günü, Osmanlı Türkçesi alanında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Adil Tutumlu tarafından bilgi yarışması düzenlendi.

May

Mesleki Gelişim ve Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde Gazeteci Yazar Sevda TÜRKÜSEV okulumuzda konferans vermiş Adana İl Milli Eğitim müdürümüz Sayın Mustafa ALTINSOY konferansa iştirak ederek okulumuzu ziyarette bulunmuştur.

OKULUMUZ TUBİTAK 4006 BİLİM SERGİSİ AÇILIŞI

Nis

20/04/2018 Cuma günü okulumuzda 2. dönem  veli toplantısı gerçekleştirildi.

Otizmli öğrencilerin okulumuzu ziyareti

Nis

Bursa ili Nilüfer ilçesinde faaliyette bulunan Çay Hause İlim ve Kültür derneği okulumuz öğrencisi 10 C sınıfı  Vahide GÜL´ün kurmuş olduğu iletişim sonucunda okulumuza değerler eğitimi kapsamında konferans düzenlediler. Konferansı düzenleyen Fatih TOPRAKOĞLU ve Mehmet AVCI´ya öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterek konferans bitiminde soru yağmuruna tuttular.Okul Müdürü Ali ABUZ Çay Hause ekibine plaket vererek teşekkür etti.

Mrt

Edebiyat Öğretmenimiz Özlem TÜRKÖZ ve Rehberlik öğretmeni Vehbi ÜNLÜ  nezaretinde 12. sınıf öğrencilerimizle üniversite tanıtım etkinliğindeydik

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıl Dönümü programı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Öğrencimiz Aslı Hayat YÜCE Tübitak Proje Yarışmasında Bölge 2. si Olmuştur.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı çerçevesinde okulumuz tarih öğretmeni Beyhan Soy tarafından düzenlenen panele panalist olarak 11. Sınıf öğrencilerinden Setenay Sarıaslan " Mehmet Akif Ersoy´un hayatı ve kişiliği"

Damla Türel " Kurtuluş Savaşında Akif"   Mert Ardıç " Akif´in Edebi kişiliği" Metin Uçar "Fikri Hayatı" konularıyla katılmışlardır.

Mrt

9 Mart 2018 Cuma günü 11. sınıf öğrencilerimizle Çağ Üniversitesine gezi yapıldı. Doç Dr Murat KOÇ tarafından öğrencilerimize " Kariyer Planlama Ve Gelecek" konulu seminer verildi. Çağ Üniversitesine ve geizide emeği bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz....

Mrt

Okulumuz tarih öğretmeni Firdevs TaşkınIn organize ettiği Sevgi Evleri yararına kermes düzenlendi.