2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VELİ TOPLANTISI 29.11.2019 TARİHİNDE SAAT 15:40 DA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

VELİLERİMİZİ OKULUMUZDA GÖRMEK BİZLERİ MUTLU EDECEKTİR.

Okulumuz Adana 'nın  Sarıçam  ilçesinde Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı 5 yıl eğitim  yapan (Hazırlık+4 Yıl)bir kurumdur.Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesinde  Kız ve Erkek bölümleri ayrı ayrı olmak üzere öğrenci pansiyonu bulunmaktadır.Okulumuz Pansiyonuna yatılı öğrenci yerleştirme şekli puan üstünlüğüne göre yapılmaktadır. Şuan itibariyle 49 Kız 47 Erkek boş kontenjanımız bulunmaktadır. Okulumuzu tercih edecek öğrenci ve velilerimizin bu yatılılık koşullarını dikkate almalarını önemle rica ederiz.Okulumuzda İngilizce ağırlıklı   Hazırlık sınıfı bulunmaktadır.Okulumuza Adana'nın her yerinden özel okul servisleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.Okulumuzda Avrupa Birliği projeleri ,TÜBİTAK, Sempozyum, Panel vb. kültürel ve bilimsel çalışmalar aktif olarak yapılmaktadır. Bu faaaliyetlerin yanında Sportif her türlü aktivite öğrencilerimizin bireysel yetenek ve isteklerine göre  sunulmaktadır. Okulumuzun 2018 yılı üniversiteye yerleştirme oranı   % 77 dir. Okulumuzda Kapalı spor salonu , Z kütüphane ,Proje odaları, etüt odaları ,kitap okuma salonları bulunmakta olup bu sene 150 öğrenci alınacaktır.

OKULUMUZ MESCİDİ AÇILDI