Sosyal Bilimler Liseleri VII. Ulusal Öğrenci Sempozyumu

VII. Sosyal Bilimler Liseleri Öğrenci Sempozyumu bu yıl Karaman Necip Fazıl Kısakürek lisesinin ev sahipliğiyle Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde düzenlendi.

Farklı Şehirlerdeki Sosyal Bilimler Liselerinin bir araya gelerek tanışmasına ve fikir alışverişi yapmasına da olanak sağlayan etkinlik, Türk Dil Kurumu Başkanı  Prof. Dr. Mustafa S. KAÇALİN’in başkanlığında bir panelle başladı. Farklı salonlarda gerçekleştirilen eş zamanlı öğrenci sunumlarıyla devam etti.

Okul müdürümüz Hüseyin Avni GÜLLÜ’nün de katıldığı sempozyumda, Türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Selma GÖKALP danışmanlığında, 11.sınıf öğrencimiz Elif Beyza Türkmenoğlu  “Kuşak Çatışması ve Türkçe’’ adlı makalesini başarıyla sunmuştur.

Emeği GeçenlereTeşekkür ederiz.

sempozyumsempozyumsempozyumsempozyum