ADANA / SARIÇAM - Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi

BUGÜN GÜNLERDEN BİLİM, MERAK, ATÖLYE VE EĞLENCE

Okulumuzun bugün çok değerli konukları vardı.Ortadoğu Teknik Üniversitesi İlkyar öğrenci topluluğu, öğrenci ve öğretmenlerimizle buluştu.
Kurucu ve gönüllü lideri ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Hüseyin VURAL ve ekibi öğretmen ve öğrencilerimize ayrı ayrı atölye çalışmaları yaptılar.
Hacettepe ve ODTÜ’nün farklı bölümlerinden gönüllü hocaların çalışmaları çok etkileyiciydi. Bu haftasonu herkesin anılarında bir ömür kalacak güzellikler bıraktılar. Organizasyonu hazırlayan öğretmenlerimize ve Değerli İlkyar ekibine, okulumuzu yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Uygar İNAL’a teşekkür ederiz.
 Bizde misafirlerimizin adlarına fidan dikerek teşekkür ettik. 12. Sınıf öğrencimiz Merve kendi yaptığı resmi takdim etti.

Yayın: 02.02.2024 - Güncelleme: 02.02.2024 21:21 - Görüntülenme: 16