OKULUMUZ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Değerli Velilerimiz ve öğrencilerimiz.

Okulumuz 4 yıl eğitim öğretim süresi olan pansiyonlu bir proje okuludur.

Sözel ve Eşit Ağırlık alanında eğitim ve öğretim yapılmaktadır.(Matematik ve Türk Dili Edebiyatı dersleri ağırlıklı olarak görülmektedir.)

Okulumuz her yıl yaklaşık %80 civarı üniversiteye yerleşme oranı yakalamaktadır. Her yıl Hukuk, Psikoloji, Kamu Yönetimi ,Uluslararası İlişkiler ,İşletme, İktisat ,Siyaset Bilimi ,Öğretmenlik vb. alanlara yüzlerce öğrencimiz yerleşmektedir. Kısaca okulumuz geleceğin yöneticilerini yetiştiren bir okuldur.

Her yıl okulumuz kamu ve özel sektöre onlarca yönetici kazandırmaktadır.

Okumayı yazmayı seven, araştıran, proje yapmaya meraklı ,yabancı dil becerisi yüksek, öğrencilerin eğitim gördüğü bir okuldur.

Okulumuz her yıl danışman öğretmenlerimiz tarafından desteklenen öğrencilerimiz tarafından çeşitli bilimsel sempozyum çalıştay ve panallere akademik düzeyde sunulan bildiri ve makalelerle katılmaktadırlar.

TÜBİTAK TEKNOFEST vb proje ve yarışmalara katılmak öğrencilerimizden beklenen davranışlardır.

Okulumuzda Toplum Hizmeti , Görsel Sanatlar ,Spor ,Edebiyat ve Müzik çalışmaları  aktif olarak yürütülmektedir ve bu çalışmalara katılmak tüm öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

Okulumuza merkez 4 ilçeden de servis hizmeti bulunmaktadır.

Okulumuzda öğle arası pansiyonumuzdan isteyen öğrenciler yemek hizmetinden yararlanabilirler.

Okulumuzda verilen yabancı dil dersleri sayesinde bir çok öğrencimiz yurt dışı burslar kazanarak ,eğitimlerine yurt dışı tecrübeleri de ekleyebilmektedir.

,

Yayın: 03.07.2022 - Güncelleme: 02.02.2024 13:34 - Görüntülenme: 973