Tem

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında TEOG tercihleri 6-16 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak. Sosyal Bilimler Lisesi´nde okuma ayrıcalığını yakalamanız için süre sınırlı... HAYDİ TERCİH EDİN, HAYALLERİNİZİ GERÇEKLE BULUŞTURUN... Niçin SBL? sorusuna cevap bulun...

May

Okulumuz tiyatro kulübü, Özlem TÜRKÖZ yönetiminde öğrenci oyuncularımız İlayda UYAN ve Yiğit YÜKSEL ile katıldığı "Adana Büyükşehir Belediyesi Liselerarası Tiyatro Şenliği"nde jüri özel ödülünü almıştır.

May

4006 Tübitak Bilim Fuarı 13-14 Mayıs 2015 tarihlerinde okulumuz spor salonunda yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz Çanakkale Zaferinin 100. yılı münasebetiyle Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde hazırlanan "Çanakkale Platosu´nu" ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuz hazırlık sınıfı öğrencileri Çek Cumhuriyeti ile mektup arkadaşlığı projesi başlattı.
İngilizce Öğretmeni Çağatay Er koordinatörlüğünde yapılan çalışma çerçevesinde öğrencilerimiz unutulmakta olan bir geleneği yeniden canlandırıyorlar. Yapılan çalışma ile kültürümüzü tanıtmanın yanında öğrencilerimiz öğrendikleri dili pratik etme şansı elde ediyorlar.

Mrt

Okulumuzdan bir grup öğrenci öğretmenleri eşliğinde Adana´nın güzel ilçesi Aladağ´a kar gezisi düzenlediler. Öğrencilerimiz Toroslar´ın eteğinde karda eğlendikten sonra bölgenin ünlü ´sucuk mangal´ını tatma imkanı buldular.

Mrt

B.E.N´i Keşfet projesi kapsamında koridorlarda kütüphanenin ilkini Çukuruvo Üniversitesi öğrencilerinin kitap bağışıyla kurduk

Ock

11 Ocak 2015 saat 11:00 – 14:30 saatleri arasında Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü içerisinde düzenlenen oryantiring parkurunda yapılan Liseler arası Okulsporları Oryantiring il birinciliği yarışmaları Genç Kız A(1998-1997 doğumlular), Genç Kız B(2000-2001 doğumlular), Genç Erkek A(1998-1997 doğumlular), Genç Erkek B(2000-2001 doğumlular) olmak üzere 4 kategoride yapıldı. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Alper TEKALP ve İdris ÇİÇEKLİ tarafından oryantiring çalışmaları yapan öğrenci sporcularımızın aldıkları dereceler;

Okulumuz öğrencilerinin "Geleneklerimizi Yaşatalım Projesi" kapsamında