Ekm

25/10/2018 Perşembe Günü saat 15:40´da Veli Toplantısı Düzenlenecektir.Tüm Velilerimizi Toplantıya Bekliyoruz.

Eyl

Pansiyon Yerleştirme Sonuçları 14 Eylül Cuma günü okulumuz internet adresinde açıklanacaktır.

Eyl

BAHTİYAR VAHABZADE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYONU 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN MAL ALIMI İHALE TARİHLERİ AŞAĞIDA OLUP İHALELER DOĞRUDAN TEMİN USULÜ İLE YAPILACAKTIR. İHALE TEKLİF MEKTUBU İSTEYEN FİRMALAR EN GEÇ 11/09/2018 SALI GÜNÜ SAAT 15:00 A KADAR OKUL İDARESİNE BAŞVURMALIDIR.BU TARİHTEN SONRA FİRMALARA  İHALE TEKLİF MEKTUBUNUN VERİLMEYECEĞİ İLANEN DUYURULUR.İHALE TARİHLERİ(TEKLİF MEKTUBUNUN TESLİM GÜNÜ İLE AYNIDIR) EKTE BELİRTİLMİŞTİR.

Eyl

HAZIRLIK ÖĞRENCLERİNİN MUHAFİYET SINAVI 4 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAKTIR.

Ağu

Okulumuz Öğrencilerine 7-14 Ağustos Tarihlerinde Evliya Çelebi MTA Lisesinde Vehbi Ünlü tarafından Tercih Danışmanlığı Verilecektir.

Ağu

Okulumuzu kazanan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz ve Başarılarınızın devamını diliyoruz.

Öğrencilerimizin kayıt işlemleri e -okul üzerinden otomatik yapılacaktır.

2017-2018   2. dönem 1. Ortak Sınav Programı

Kitap Okuma Yarışması

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1 Dönem 1 Yazılılar Sınav Programı

Okulumuzda ygs deneme sınavı yapılmıştır.

2017-2018 PANSİYON DUYURUSU

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN